Chopard

La vârsta de doar 24 de ani, în 1860, Louis-Ulysse Chopard fondat compania sa ceasuri de lux Chopard. Atenția sa era concentrată pe precizia ceasurilor de buzunar și pe evoluția creativă a cronometrelor. Ultimul membru al familiei Chopard la conducerea companiei a fost Paul Andre Chopard.

În 1963, Paul Andre Chopard a vândut compania lui Karl Scheufele, pentru că nu avea membri apropiați ai familiei sale interesați de conducerea afacerii. Brandul Chopard a câștigat mult prestigiu după această schimbare, prin adăugarea gamei de bijuterii de lux la gama de ceasuri.

Chopard este o "fabrică", ceea ce înseamnă că produce ceasurile sale in-house, spre deosebire de externalizarea părților și mecanismelor. Chopard este una dintre cele patru mărci care constituie Fundația Fleurier Quality. Celelalte trei branduri sunt Bovet, Parmigiani și Vaucher. Standardele mai înalte sunt așteptate de la cronometrele care poartă însemnul "Qualité Fleurier", spre deosebire de standardul de fabricație Geneva Seal.

ALTE ARTICOLE

© 2016-2017 Swiss Diamond. All Rights Reserved.
Designed By Alphabeta