Vacheron Constantin

În 1755 Jean- Marc Vacheron a dat naștere, la Geneva, Elveția, lui Vacheron Constantin. În afară de a fi un om de afaceri tânăr ca producător de ceasuri, el era bine cunoscut ca un meșter talentat. În 1770, lumea se bucură de primul mecanism creat de compania sa și în 1779 el introduce primele cadrane cu motor.

În 1785 fiul lui Vacheron, Abraham Vacheron, devine șeful afacerii de familie, ceea ce face compania să se confrunte cu Revoluția franceză. În 1810 nepotul lui Vacheron preia compania fiind primul care a  exportat ceasurile lor în Franța și Italia.

În moment, pentru a fi în măsură să călătorească în străinătate și să vândă produselor companiei, ei realizează că un partener este necesar spentru a se ocupa de această afacere. Așa că, în 1819 Francois Constantin se asociază cu Vacheron și continuă societatea sub numele de "Vacheron & Constantin".

"Fă mai bine dacă este posibil și asta este întotdeauna posibil", acesta este motto-ul companiei, de când Constantin devine parte din această afacere.. Ca rezultat al acestei fuziuni, compania este în măsură să deschidă noi piețe de desfacere pentru ceasuri. Francois Constantin începe să călătoresc în jurul lumii prezentând ceasurile. Piața principală este America de Nord.

Vacheron Constantin este un brand preferat pentru colecționari datorită capacității sale de a-și păstra valoarea pe piața de revânzare.

ALTE ARTICOLE

© 2016-2017 Swiss Diamond. All Rights Reserved.
Designed By Alphabeta